Over mij

Mijn foto
Over geschiedenis en wereldse handel en wandel langs de batikroute in Afrika en Azie, en al het moois dat het oplevert.

zondag 4 juni 2017

NEDERLAND - Tomatentulpjes - voorgerecht







Benodigdheden

25 gram bieslook
75 gram zuivelspread - naturel

  1. Snijd ¼ van de bieslook fijn en meng met de zuivelspread. Snijd de tomaten aan de bovenkant kruislings in tot iets onder het midden. Prik met de satéprikker een gaatje in de onderkant.
  2. Schep met een theelepel de zaadjes uit de tomaten. Vul de tomaten met het zuivelspreadmengsel. Steek in elk gaatje in de onderkant een bieslookspriet.
  3. Leg de tomaten op een bord in de vorm van een bosje tulpen. Bind het bosje bij elkaar met de laatste bieslookspriet.

Bewaartip:

Je kunt dit gerecht 1 dag van tevoren maken. Steek de bieslooksprieten pas vlak voor het serveren in de tomaten. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten